Χρησιμοποιούμε cookies για να σας εξασφαλίσουμε μία κορυφαία εμπειρία περιήγησης στην ιστοσελίδα μας. Πατώντας το κουμπί 'Αποδοχή & Συνέχεια' αποδέχεστε τη χρήση όλων των cookies.

FAQ

1. Που βρίσκεται το Tin Pan Alley;
Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, στην πλατεία Ασωμάτων στο Θησείο. Είναι στην οδό Τουρναβίτου, ένα από τα πιο πολύφωτογραφημένα δρομάκια του κέντρου.

2. Τι ακριβώς είναι το Tin Pan Alley;
Το Tin Pan Alley είναι ένας βραβευμένος χώρος εκδηλώσεων. Ο πολυμορφικός χώρος του μπορεί πολύ γρήγορα να αλλάξει και να εξυπηρετήσει οποιαδήποτε εκδήλωση, εταιρική ή ιδιωτική.

3. Τι διαφορετικό έχει το Tin Pan Alley από τους άλλους χώρους;
Το βραβευμένο concept του, “Tin Box”*, δίνει την δυνατότητα να φτιάξετε τον χώρο όπως τον θέλετε πολύ γρήγορα και χωρίς να χρειαστείτε τίποτα περισσότερο από το “Tin Box”. Είναι η πρακτική εφαρμογή της Minimal αισθητικής και του Zen τρόπου ζωής. Η αίθουσα έχει δυνατότητα φυσικού φωτισμού από την γυάλινη οροφή της καθώς και 100% black out για παρουσιάσεις. Η αισθητική του σε συνδυασμό με την ποιότητα υπηρεσιών και την δημιουργικότητα έχει κάνει το Tin Pan Alley τον πιο ξεχωριστό χώρο στο κέντρο της Αθήνας. Αντίστοιχοι χώροι υπάρχουν μόνο στις μεγάλες δημιουργικές Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες.

4. Τι εκδηλώσεις μπορώ να κάνω στο Tin Pan Alley;
Το Tin Pan Alley, φιλοξενεί επαγγελματικές εκδηλώσεις υψηλών απαιτήσεων όπως executive συνέδρια, παρουσιάσεις προϊόντων, team-building, εκπαιδεύσεις, επιχειρηματικές συναντήσεις, σεμινάρια, εταιρικούς εορτασμούς, cocktail parties, συνέδρια, ice-breaking και επετειακές συγκεντρώσεις.

5. Τι χωρητικότητα έχει το Tin Pan Alley;
Σε καθήμενη διάταξη μπορεί να φιλοξενήσει από 15 εώς 100 άτομα. Σε cocktail party διάταξη από 45 εώς 220 άτομα.

6. Προσφέρεται υπηρεσίες καφέ, φαγητού και ποτού;
Ναι. Μπορείτε να βρείτε όλες τις υπηρεσίες καφέ, φαγητού και ποτού.

7. Υπάρχει οπτικοακουστικός εξοπλισμός;
Ναι. Το Tin Pan Alley είναι εξοπλισμένο με οπτικοακουστικό εξοπλισμό που μπορεί να καλύψει από μια ομιλία μέχρι party και live concert.

8. Υπάρχει πρόσβαση και WC για ΑμεΑ;
Ναι. Υπάρχει είσοδος με ράμπα καθώς και WC για ΑμεΑ.

9. Βρίσκεται κοντά σε Μέσα μαζικής Μεταφοράς;
1’ από τον σταθμό ΘΗΣΕΙΟ και 5’ από τον σταθμό ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ

10. Έχει εύκολο Parking;
Ναι. Υπάρχουν 2 ιδιωτικά parking ακριβώς έξω από το Tin Pan Alley και άλλα 3 ιδιωτικά parking στο 1’. Υπάρχει και η δυνατότητα προκράτησης θέσεων.

11. Θα μου πείτε μια τιμή;
Βεβαίως. Καλέστε μας στο 2103210158 ή στείλτε μας email στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. και πείτε μας τι ακριβώς χρειάζεστε. Αμέσως θα παραλάβετε στο email σας την προσφορά μας.

12.Τι ακριβώς είναι η «Ανάπλαση Της Τουρναβίτου*»;
Το project που δημιουργήσαμε στο Tin Pan Alley σε επικοινωνία με την γειτονιά για να μετατρέψουμε το καταρακωμένο στενό της Τουρναβίτου σε ένα στενό όπου θα χαιρόμαστε να ζούμε και να δουλεύουμε. Αυτή την στιγμή είναι από τα πιο πολύφωτογραφημένα δρομάκια του κέντρου της Αθήνας.

*Link: https://www.facebook.com/stenotournavitou