Χρησιμοποιούμε cookies για να σας εξασφαλίσουμε μία κορυφαία εμπειρία περιήγησης στην ιστοσελίδα μας. Πατώντας το κουμπί 'Αποδοχή & Συνέχεια' αποδέχεστε τη χρήση όλων των cookies.

Your Amazing Party

 

Ο Χρόνος σας Μετράει!

Δημιουργήσαμε τον γρηγορότερο τρόπο διαχείρισης της εκδήλωσής σας.

 
Plan your event Responsive image
Κλείστε ραντεβού online

Responsive image
Χρήσιμα αρχεία
(κατόψεις, χάρτης, branding, κ.α)

 Γιατί στο Tin Pan Alley θα κάνετε το πιο

ξεχωριστό Πάρτυ;


Εξοπλισμός

1) Ήχος

Στο Tin Pan Alley δεν "κρεμάσαμε" απλά 2 ηχεία. Έχουμε τρέλα με τον καλό ήχο! Η εξειδικευμένη μελέτη ήχου και ακουστικής σας εγγυάται τον καλύτερο δυνατό ήχο για το πάρτυ σας. Καλύπτει άριστα μουσική με dj αλλά και ζωντανή μουσική με live μπάντα. Ίσως για πρώτη φορά θα γυρίσετε σπίτι σας χωρίς να βουίζουν τα αυτιά σας.

2) Φώτα

Τι θα λέγατε να μπορείτε να φωτίσετε την βραδιά σας με όποιο χρωματισμό αρέσει σε εσάς; Στο Tin Pan Alley έχουμε πλήρη φωτιστική εγκατάσταση για να φωτίσουμε και το πιο απαιτητικό πάρτυ. Οι ρομποτικές κεφαλές θα απογειώσουν το πάρτυ σας την ώρα αιχμής!

3) Εξαερισμός

Στο Tin Pan Alley δεν μας ενοχλεί τίποτε περισσότερο από το να γυρνάμε σπίτι μας το βράδυ και να μυρίζουν τα ρούχα και τα μαλλιά μας! Ο ψηλοτάβανος σχεδιασμός του Tin Pan Alley καθώς και η επένδυσή μας σε ένα από τα καλύτερα συστήματα εξαερισμού θα σας κάνει να βιώσετε για πρώτη φορά την νυχτερινή διασκέδαση χωρίς τα αρνητικά της.

4) Ηχομόνωση

Το Tin Pan Alley διαθέτει πλήρη ηχομόνωση ώστε να μπορείτε να ευχαριστηθείτε το πάρτυ σας χωρίς περιορισμούς ώρας.

5) Ασφάλεια

Αναφέρουμε το θέμα της ασφάλειας γιατί δυστυχώς στην Ελλάδα δεν θεωρείται αυτονόητο. Στο Tin Pan Alley παίρνουμε πολύ σοβαρά το θέμα της ασφάλειας. Το Tin Pan Alley είναι πλήρως αδειοδοτημένο και εγκεκριμένο σε όλα τα θέματα πυρασφάλειας, εξόδων κινδύνου, μπουτόν κινδύνου, φώτων διαφυγής και σήμανσης. Το προσωπικό μας είναι πλήρως εκπαιδευμένο στα θέματα ασφαλείας. Μπορείτε να νιώσετε ασφάλεια και ηρεμία για εσάς, την οικογένεια σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Αισθητική

1) Ο Βραβευμένος χώρος

Η προσοχή μας στην λεπτομέρεια αλλά και η θέλησή μας για το διαφορετικό, το σύγχρονο και το ποιοτικό οδήγησε το Tin Pan Alley να βραβευτεί ως ο Καλύτερος Χώρος Εκδηλώσεων το 2016. Η εμπιστοσύνη που μας δείχνουν οι μεγαλύτερες πολυεθνικές εταιρείες για την διοργάνωση των event τους, δείχνει το επίπεδο επαγγελματισμού που διαθέτουμε ενώ η δημιουργικότητά μας και η όρεξή μας, μας διαφοροποιεί απο οτιδήποτε "στημένο", "δήθεν" ή "κυριλέ".

2) Το διάσημο Στενό μας

Αναπλάσαμε το δρομάκι μας έξω από το Tin Pan Alley και έγινε διάσημο σε όλο τον κόσμο! Η βρετανική εφημερίδα The Guardian το έβαλε στις δημοσιεύσεις της. Τι καλύτερο από να κάνετε το παρτυ σας σε ένα όμορφο, μικρό, ρομαντικό στενό στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας;

3) Η Βραβευμένη επίπλωση

Έχετε ήδη καταλάβει ότι δεν μας αρέσει να κάνουμε βαρετά πράγματα στο Tin Pan Alley. Έτσι δημιουργήσαμε την πιο καινοτόμα ιδέα για την επίπλωση του χώρου μας. Το Tin Box. Το οποίο βραβεύτηκε και αυτό σε διεθνή έκθεση ως Innovative Design for everyday use. Με το Tin Box μπορείτε να στήσετε τον χώρο όπως εσείς θέλετε. Το κάνετε καναπέ, stool, stage, πάγκο, πάσο ή ότι άλλο φανταστείτε.

4) Διακόσμηση

Στο Tin Pan Alley έχετε την απόλυτη ελευθερία να διακοσμήσετε τον χώρο όπως τον ονειρεύεστε εσείς χωρίς κανέναν περιορισμό.

Εύκολη Πρόσβαση

1) Metro

Βρισκόμαστε ακριβώς 1' με τα πόδια από τον ΗΣΑΠ Θησείο και 5' από το Μετρό Μοναστηράκι. Τι θα λέγατε να έχουν την επιλογή οι καλεσμένοι σας να μην ταλαιπωρηθούν και να μπορούν να πιουν όσο θέλουν χωρίς κίνδυνο;

2) Parking

Για όσους θέλουν την άνεση του αυτοκινήτου τους υπάρχει ιδιωτικό parking πολλών θέσεων με μικρή χρέωση ακριβώς έξω από την πόρτα του χώρου.

3) Κέντρο Απόκεντρο

Η θέση του Tin Pan Alley, παρ'όλο που είναι στο κέντρο της Αθήνας βρίσκεται σε ένα πολύ ήσυχο και ασφαλές σημείο. Η πρόσβαση γίνεται απο παντού και έτσι δεν κινδυνεύει από απεργίες ή πορείες όπως π.χ. στο Σύνταγμα. Μείνετε ήσυχοι οτι στο πάρτυ σας δεν υπάρχει περίπτωση να ταλαιπωρηθεί ποτέ κανείς από τους καλεσμένους σας.

Υπηρεσίες

1) Menu

Σας έχουμε ετοιμάσει μια μεγάλη ποικιλία φανταστικών menu που καλύπτουν και τον πιο απαιτητικό καλεσμένο. Σύμφωνα με το budget σας μπορείτε να διαλέξετε το ιδανικό menu για το δικό σας πάρτυ.

2) Ποτά

Ναι, μπορείτε να φέρετε την δική σας κάβα!
Διαφορετικά σας έχουμε ότι χρειάζεστε: Θα θέλατε να ξεκινήσετε με ένα welcome drink; Μήπως με το αγαπημένο σας cocktail;...

3) Εξυπηρέτηση

Έχουμε φτιάξει τον γρηγορότερο τρόπο διαχείρισης της εκδήλωσής σας. Μπορείτε να βρείτε ότι χρειάζεστε online. Τον τιμοκατάλογο όλων των υπηρεσιών μας, να κλείσετε ραντεβού όποτε βολεύει εσάς, να δείτε τις διαθέσιμες ημερομηνίες, να βρείτε τον χάρτη για τους καλεσμένους σας κ.α ​

4) Φιλικότητα

Είναι μια σημαντική μέρα για εσάς και το γνωρίζουμε πολύ καλά αυτό. Θα είμαστε οι άνθρωποι σας για ότι χρειαστείτε αλλά και όποτε μας χρειαστείτε. Θέλουμε να κάνουμε τα πράγματα εύκολα για εσάς ώστε να απολαύσετε όσο περισσότερο μπορείτε αυτή την όμορφη ημέρα.