Χρησιμοποιούμε cookies για να σας εξασφαλίσουμε μία κορυφαία εμπειρία περιήγησης στην ιστοσελίδα μας. Πατώντας το κουμπί 'Αποδοχή & Συνέχεια' αποδέχεστε τη χρήση όλων των cookies.

ΘΕΜΗΣ ΒΑΣΑΡΜΙΔΗΣ (ΚΑΙΝΟΤΟΜΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΝ, ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ)

 

Ο Θέμης Βασαρμίδης (LinkedIn), γνωστός και ως ο «άνθρωπος που άλλαξε τη γειτονιά του», είναι ένας Έλληνας επιχειρηματίας και μια πολυβραβευμένη προσωπικότητα που ανέπτυξε πλούσια επιχειρηματική δραστηριότητα στον τομέα του «καινοτόμου επιχειρήν», εστιάζοντας σε ψηφιακές τεχνολογίες της επικοινωνίας, digital strategy και urban marketing.

Το 2014 ίδρυσε το Tin Pan Alley, χώρος διεξαγωγής εταιρικών και ιδιωτικών εκδηλώσεων, όπου εφάρμοσε στρατηγικές «δημιουργικής ευφυΐας», οδηγώντας σε συνολική μεταμόρφωση του εγκαταλελειμμένου χώρου της οδού Τουρναβίτου σε περιοχή παραγωγής γνώσης, καινοτομίας, δημιουργικών εκδηλώσεων, εναλλακτικού τουρισμού και τεχνών.

Το 2017 συν-ίδρυσε το 1ο Ινστιτούτο στην Ελλάδα για το Mindfulness, το Mindfulness Institute πριν αφοσιωθεί αποκλειστικά στη δημιουργία του 1ου Mindfulness Application με σκοπό να διαδωθεί το mindfulness σε όλη την Ελλάδα χωρίς περίπλοκες θεωρίες, μύθους και φαμφάρες αλλά με την απλότητα και την ουσία του, αυτή που μπορεί να σου αλλάξει τη ζωή μια ανάσα τη φορά.

Το Mindfulness του άλλαξε την ζωή και τον βοήθησε να ζεί συνειδητά, με ηρεμία, ευτυχία και αποδοχή σε ένα κόσμο που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ταχύτητες. Τον βοήθησε να αναπτύξει αυτό που ονομάζει "The Skill of Being Comfortable in Change".

Επενδύει ως σύμβουλος και project manager σε νέες επιχειρήσεις ενώ παράλληλα προσφέρει υπηρεσίες συμβουλευτικής καινοτόμου επιχειρήν.

 

- PROTAGON: Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΟΥ

- ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: ΕΡΤ1 - ΘΕΜΗΣ ΒΑΣΑΡΜΙΔΗΣ

- ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: STAR - ΠΟΠΗ ΤΣΑΠΑΝΙΔΟΥ

 

 

PROJECT ΑΝΑΠΛΑΣΗ: "ΤΟ ΣΤΕΝΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΝΑΒΙΤΟΥ"

- ΤΟΥΡΝΑΒΙΤΟΥ: ΠΡΙΝ & ΜΕΤΑ 

- ANT1: ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

- ΤΟ ΕΘΝΟΣ: ΜΙΑ ΟΑΣΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

- ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: ΧΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΑΜΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΑΘΗΝΑ

- STAR CHANNEL: ΦΩΤΗΣ + ΜΑΡΙΑ LIVE