ΘΕΜΗΣ ΒΑΣΑΡΜΙΔΗΣ (ΚΑΙΝΟΤΟΜΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΝ, ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ)

 

Ο Θέμης Βασαρμίδης (LinkedIn), γνωστός και ως ο «άνθρωπος που άλλαξε τη γειτονιά του», είναι ένας Έλληνας επιχειρηματίας και μια πολυβραβευμένη προσωπικότητα που ανέπτυξε πλούσια επιχειρηματική δραστηριότητα στον τομέα του «καινοτόμου επιχειρήν», εστιάζοντας σε ψηφιακές τεχνολογίες της επικοινωνίας, digital strategy και urban marketing.

Το 2014 ίδρυσε το Tin Pan Alley, χώρος διεξαγωγής εταιρικών και ιδιωτικών εκδηλώσεων, όπου εφάρμοσε στρατηγικές «δημιουργικής ευφυΐας», οδηγώντας σε συνολική μεταμόρφωση του εγκαταλελειμμένου χώρου της οδού Τουρναβίτου σε περιοχή παραγωγής γνώσης, καινοτομίας, δημιουργικών εκδηλώσεων, εναλλακτικού τουρισμού και τεχνών.

Το 2017 συν-ίδρυσε το Mindfulness Institute με την Όλγα Παπατριανταφύλλου το πρώτο Ινστιτούτο στην Ελλάδα για την μελέτη και διάδοση του Mindfulness. Το Mindfulness Institute προσφέρει με μεγάλη επιτυχία ποικιλία προγραμμάτων Mindfulness για την εργασία, την ηγεσία αλλά και την καθημερινότητά μας.

Το Mindfulness του άλλαξε την ζωή και τον βοήθησε να ζεί συνειδητά, με ηρεμία, ευτυχία και αποδοχή σε ένα κόσμο που αλλάζει με ιλλιγγιώδεις ταχύτητες. Τον βοήθησε να αναπτύξει αυτό που ονομάζει "The Skill of Being Comfortable in Change".

Επενδύει ως σύμβουλος και project manager σε νέες επιχειρήσεις ενώ παράλληλα προσφέρει υπηρεσίες συμβουλευτικής καινοτόμου επιχειρήν.

 

- PROTAGON: Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΟΥ

- ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: ΕΡΤ1 - ΘΕΜΗΣ ΒΑΣΑΡΜΙΔΗΣ

- ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: STAR - ΠΟΠΗ ΤΣΑΠΑΝΙΔΟΥ

 

 

PROJECT ΑΝΑΠΛΑΣΗ: "ΤΟ ΣΤΕΝΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΝΑΒΙΤΟΥ"

- ΤΟΥΡΝΑΒΙΤΟΥ: ΠΡΙΝ & ΜΕΤΑ 

- ANT1: ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

- ΤΟ ΕΘΝΟΣ: ΜΙΑ ΟΑΣΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

- ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: ΧΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΑΜΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΑΘΗΝΑ

- STAR CHANNEL: ΦΩΤΗΣ + ΜΑΡΙΑ LIVE